Servis - GigaByte :: Prodaja i servis računala :: ZAGREB

Pođi na sadržaj

Glavni meni:

USLUGE ▼

SERVIS

Imate problema s računalom, a ne znate kome bi se obratili? Ili znate, ali ne želite čekati servis 8 do 15 dana? Problem Vam je nositi računalo na drugi kraj grada? Želite računalo dati u ruke iskusnim stručnjacima kako biste bili sigurni u kvalitetno i brzo rješenje problema?

Svakodnevna upotreba ostavlja traga na funkcionalnosti i dovodi do ubrzanog skraćivanja radnog vijeka računala, pada sustava, gubitka funkcionalnosti, usporavanja itd. Mi Vam želimo omogučiti normalan rad na vašem računalu u vašem domu, ili poslovnom prostoru.

Naši stručnjaci za računala znaju što treba vašem računalu, pa Vam zato nudimo temeljit servis kojim ćemo analizirati vaše računalo, otkloniti neispravnosti i optimizirati ga na način da bude prilagođeno vašim stalnim navikama pri korištenju računala.

Svako računalo kroz dnevnu upotrebu kroz sebe nekoliko puta provuče sav zrak u radnoj prostoriji, te taloži prašinu iz nje. Pušenje u radnom prostoru dodatno otežava problem jer katran iz dima cigarete lijepi prašinu na sve ključne dijelove računala. Stoga preporučamo minimalno jednom godišnje da donesete računalo u servis na temeljiti pregled i otprašivanje, čime ćete mu i bitno produžiti životni vijek.

Cijena pregleda i otprašivanja u servisu iznosi 80 kn.

Pogledajte nekoliko primjera neodržavanih računala ->

 
 
Natrag na sadržaj | Nazad na glavni meni