Zaštita od virusa - GigaByte :: Prodaja i servis računala :: ZAGREB

Pođi na sadržaj

Glavni meni:

USLUGE ▼

ZAŠTITA OD VIRUSA

Ponaša
li se vaše računalo čudno ili radi izuzetno polako? Dali su Vaši prijatelji primili čudne e-mail poruke od Vas?

Ukoliko ste detektirali ili samo sumnjate na viruse u Vašem računalu, molimo Vas da nas odmah kontaktirate. Samo ukratko objasnite simptome koje ima Vaše računalo i mi ćemo ga moći doći popraviti.

Posjedujemo stručnost za ispravno uklanjanje virusa, popravak štete i postavljanje zaštite za naredno razdoblje. Možemo Vam predložiti i instalirati program za antivirusnu zaštitu.

Ne shvaćajte olako
opasnosti od virusa, jer lako mogu nanijeti štetu vašem radu i podacima.

Na antivirusni program gledajte kao na imuni sustav ljudskog tijela. Glavni mu je cilj spriječiti zarazu računala. On u svakom trenutku prati što radite na računalu i pokušava spriječiti viruse od prodiranja u sustav. Virusi imaju različite oblike i napadaju na različite načine. Ne postoji jedna strategija koja bi štitila od svih prijetnji.
Ažuriranje antivirusnog programa novim definicijama izuzetno je važno, jer se iz dana u dan pojavljuju novi virusi promijenjene inačice postojećih virusa. Od trenutka podizanja sustava antivirusni program neprestano radi u pozadini provjerava jesu li datoteke s kojima radite zaražene. Svrha ovog provjeravanja u stvarnom vremenu jest sprečavanje moguće zaraze ili zaustavljanje virusa čim dođe, a prije nego što napravi neku štetu. Pored pozadinskog provjeravanja, antivirusni programi mogu pregledati cijeli sustav i provjeriti sve datoteke na tvrdom disku

 
 
Natrag na sadržaj | Nazad na glavni meni